Добрий день! Все було добре в навчанні в школі, але ще з дитинства чомусь я...

Добрий день! Все було добре в навчанні в школі, але ще з дитинства чомусь я піддавався досить легко на пілсвідоме навіювання оточуючих, і ось коли я поступив до Вузу, це ще більше проявилося. Я помітив в себе порушення своєї психології, після того як поступив до Вузу, і ця зміна обстановки, психологічний тиск оцінками, талонами, виникли навязливі думки, страх і т.і. Погіршився сон. Я не знаю до кого звернутися, тому прошу розкажіть хто такий: психолог, психіатр, психотерапевт. В чому між ними пізниця, і тоді можливо я визначуся зі своєю проблемою, і буду знати до кого звернутися. Дуже Вам вдячний!

Ответы врачей 1

588
Сидун Оксана Юрьевна
Сидун Оксана Юрьевна
Психолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Телефон: 80677746504
Добрий вечі! Зверніться на очну консультацію до психолога і він визначить чи потрібно Вам іди до психіатра чи психотерапевта.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.