| 2013-10-18 17:25:40

Добрий день! У мене таке запитання

Добрий день! У мене таке запитання. Місяць тому, десь під середину грудня у мене з"явилися (вперше) симптоми гаймориту, закладеність носу, головний біль, біль у верхній щелепі, насморок. Я звернулася до лора і мені призначили рентген. Так склалося, що не було можливості забрати результати рентгену і відвідати лікаря протягом 2 тижнів. Всі симптоми зникли абсолютно за цей період. я протягом цього часу приймала амоксиклав, парові інгаляції з аромаоліями, синупрет, промивала носові ходи розчинами. Коли прийшла все ж уже через 2 тижня за результатом рентгену, там був рідини в обох пазухах, і лор поставила діагноз "двосторонній гнійний гайморит" та запропонувала стаціонарне лікування уже без наявних симптомів гаймориту. Будьласка, Ви як професіонали, порядте, чи заважди у таких випадках показані проколи у стаціонарі? чи існують інші методи лікування?

Ответы врачей 1

838
Кот Вячеслав Федорович
Кот Вячеслав Федорович
лор
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, ул. Днепровская набережная 25, Клиника «МЕДИСВИТ»
Телефон: 8 (067) 506-52-06, (095) 465-50-52
Добрий день, Оксана. Якщо Ви пройшли повний курс медикаментозного та фізіотерапевтичного лікування (на протязі 10-14 днів), у Вас відсутні будь-які скарги та ознаки гаймориту на протязі 1-2 тижнів, можливо вважати, що Ви повністю одужали. Щоб достоменно упевнитись у цьому, необхідно зробити контрольний рентген знімок приносових пазух. Детальніше на Ваші запитання зможе відповісти ЛОР лікар після очного огляду. Всього найкращого. Бувайте здорові.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.