Еленаs | 2014-02-13 21:46:21

сахарний діабет

Добрий день! Прошу Вашої допомоги. Мені 44 роки, хворію діабетом 1 рік. С-пиптид у мене був 1,04, лікувалась таблетками: діабетон та глюкофаж сахара були 7-10, а останнім часом сахар значно підвищився 14-16 и с-пептид вже став 0.78. Запропонували перейти на інсулін- фармасулін, та я маю надію на покращення мого стану. Підскажіть будь-ласка, як бути, чи можна вирівняти ситуацію цукрознижуючими таблетками.

Ответы врачей 1

253
Таран Лилия Федоровна
Таран Лилия Федоровна
эндокринолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, МЦ 'Универсальная клиника 'Обериг''
Телефон: [email protected]
Доброго дня! Не втрачайте час! Вірогідно у Вас з самого початку почав розвиватись повільно прогресуючий цукровий діабет 1 типу у дорослих. Він відрізняється від ЦД 1 типу у дітей та більш молодих людей повільним розвитком, але закономірно досить швидко ровивається інсулінова недостатність, що потребує корекції глюкози крові саме інсуліном. Для власного заспокоєння можете здати аналіз крові на атитіла до глутамілкислої декарбоксилази та антитіла до тирозинфосфатази, підвищений рівень яких являється маркером ЦД 1 типу (найбільш часто підвищуються саме ці антитіла).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.