lyubov09 | 2014-03-11 17:53:39

підскажіть, будь ласка

Доброго дня! Я дівчина, 31 рік. Уже досить тривалий час я відчуваю щось "зайве" у ділянці між піхвою і анальним отвором ( а конкретніше - біля анального отвору) якесь утворення, чи правильніше буде назвати це "мішечком", на верхівці якого я бачу шось маленьке червоне (чи подібне до цього кольору) - ніби дуже малюсінький шарик. Це ніби мене і не турбує, згадую про нього під час здійснення гігієнічних процедур. Але разом з цим у мене між сідницями страшенний зуд і свербіж. Буває, що це чешеться аж до крові. В тій ділянці у мене вже все синьо-фіолетове від свербіння. До того ж, відчуваю дуже неприємний запах і є відчуття якоїсь мокроти. Будь ласка, скажіть, що це таке? Дякую!

Ответы врачей 1

47
Рейти Андриан Остапович
Рейти Андриан Остапович
хирург
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Киевская областная больница, ЦРП Оболонского района
Телефон: 0953365474, 0680409997
Дуже влучний термін "шкірний мішок", зазвичай виникає після аноректального тромбозу. В складках утвору залишаються залишки калових мас, що веде до подразнення, і як наслідок зуду. Червоний колір може свідчити про загострення процесу, що потребує огляду та консультації фахівця.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.