olena_n | 2014-03-12 16:14:25

вальгусна деформація.

доброго дня. у моїх діток хлопчик 4 роки і дівчинка 2 роки вальгусне викревлення ніг, але пз стопою все гаразд, тобто плоскостопості, немає. у дівчинки більше. крім того віднайшли приховану дисплазію, яку вже немає сенсу лікувати. Спеціальні устілки не рекомендували, лише профілактичне взуття. порадьте, будь-ласка, яким має бути правильне взуття, саме з нашими проблемами: потрібен каблук томаса, чи може бути звичайний? взуття краще важче чи легше? устілка м"яка чи тверда? розмір супінатора? дякую за відповідь.

Ответы врачей 1

50
Крестьяшин Илья Владимирович
Крестьяшин Илья Владимирович
травматолог / ортопед
*
Адрес: г. Москва, Россия, ДГКБ №13 им. Н.И.Филатова, РНИМУ им. Н.И.Пирогова кафедра детской хирургии (Ассистент)
Телефон: +7(903)718-66-34
Здравствуйте! Учитывая Ваш диагноз, я бы рекомендовал Вам задуматься об изготовлении индивидуальных стелек, которые надо вставлять во всю обувь в которой ходят Ваши дети и 2 раза в день делать гимнастику, направленную на укрепление свода стоп ваших детей. Диагноз плоско-вальгусная деформация стоп, а как следствие Х-образная деформация нижних конечностей в нашей клинике, лечится так.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад