tanjapled | 2014-03-18 11:31:42

Дюфастон при нормальному прогестероні

Добрий день! Гінеколог назначила пити дуфастон з 16 по 25 день циклу при прогестероні 13.04 (норми лабораторії при лютеїновій фазі 1.7 - 27.0, здавала аналіз на 21 день циклу при циклі 28-29 днів). Чи потрібно мені його пити, я планую вагітність.

Ответы врачей 1

Специалист
Доброго дня! Вас щось турбує? Кровомазання, наприклад, в другу фазу циклу? Якщо все гаразд, то приймати препарат виключно перед плануванням вагітності можно на Ваш розсуд.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад