tanjapled | 2014-03-18 12:21:39

Дюфастон при нормальному прогестероні

Дякую за відповідь! Нічого такого не спостерігала, просто думаю чи не підвищить цей препарат прогестерон наскільки, що він буде вже перевищувати норму? Ще я міряю базальну температуру, але вона така ж як і до прийому препарату, різниця між фазами 0.44 -0.5 (як який цикл). Це замало?

Ответы врачей 1

2516
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог
*
Ні, прийом дуфастону не призведе до перевищення рівня прогестерону, за це можете не турбуватися. Замість вимірювання базальної температури я би радив проведення фолікулометрії як об'єктивного методу дослідження.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад