Марія | 2014-03-25 21:06:36

хронічний холецистит

Підкажіть, будь ласка. Турбує біль в правому підребер"ї (але останнім часом біль починає проявлятись зліва та в ділянці шлунка), зранку можлива нудота. Близько року назад була на обстеженні в гастроентеролога (перевірилась за порадою мамолога, з симптомів – нечастий біль в правому підребер"ї після споживання жирної чи гострої їжі) - поставили діагноз хронічний холецистит. Пройшла курс лікування: Омез, Дуспаталін та Хофітол. Повторно і посилено симптоми проявились 1,5-2 місяці тому. Біль не постійний, але іноді доволі сильний . Що і за чим мені необхідно робити? Дякую.

Ответы врачей 1

5922
Рыльцов Александр Юрьевич
Рыльцов Александр Юрьевич
терапевт, пульмонолог
*
Адрес: г. Харьков, Украина
Телефон: +38-066-194-83-81, +38-096-909-87-96, +38-093-364-12-75
Марія, у Вашім тексті даних за холецистит немає. Для предметної розмови потрібні скани всіх даних обстеження.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад