Liliaі | 2014-03-28 13:39:19

Радіоактивний йод

Доброго дня! 3 березня мені провели екстрафасціальну тиреоїдектомію, центральну дисекцію шиї, лімфаденектомію.Вузол 0,4 см Гістологічне заключення: Папілярна карцинома щитоподібної залози.Хронічний аутоімуний тиреоїдит з вузлоутворенням. У ліфовузлах 6 гр.(8 шт)-реактивна гіперплазія. Окремо в жировій клітковині тканини тимусу із ліпоматозом.Радіоактивний йод сказали не потрібен. А чи точно при такому вузлі не потрібна радіойодова терапія?

Ответы врачей 2

1148
Белявский Василий Владимирович
*
Адрес: г.. Бельцы, Молдова,SRL Magnific Nord
Телефон: +373078862422
У Харкові є центр по лікуванню ЩЗ радіоактивним йодом. Зверніться туди за консультацією.
1514
Бондарук Ольга Сергеевна
Бондарук Ольга Сергеевна
онколог, лучевой терапевт
*
В принципе, при любой стадии высокодифференцированного рака щитовидной железы показана радиойодтерапия

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад