Юлианна И | 2014-04-09 11:58:42

артрит у спортсменів

Доброго дня! мені 26 р.ріст 180,. вага 65. уже кілька років турбують болі в пальцях рук,особливо в великих. Біль прогресує,вже відчуваю ниючу біль в кистях суглоби реагують на погоду. Я 15 років займалась волейболом, серйозних травм пальців не мала. 10 років тому робили лапароскопію колінного меніска , при присіданні турбує і зараз, також є Hallux Valgus, хрус в щелепі, сильний хрус в шиї.остеоходрос. ставлять ревматоїдний артрит , початковий артроз колінного сустава.Всі аналізи практично в нормі. (антитіла А_ССР)меньше 0,5, АСЛО - негавний , ревмофактор негативний, СРБ-негативне, серомукоди-3,08 ШОЕ -10. Узі серця гемодинамічно значимої структурної патології не виявлено. проїшла курс фізіопроцедур, але на пальці позитивно не влинуло. Питання невже це РА? чи доречни буде лікування РОДОНОМ? Буду вдячна за увагу !

Ответы врачей 2

1948
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64
Даже, если это не ревматоидный артрит, то может быть каким-то другим ревматологическим заболеванием. В любом случае лечение у них похоже (есть особенности, но в целом похоже). Нужно еще исключить эндокринную патологию - проблемы с щитовидкой в частности, т.к. тоже бывают осложнения на суставы.
3345
Гужевский Игорь Витальевич
Гужевский Игорь Витальевич
травматолог / ортопед
*
Телефон: 288 01 25; 067 408 21 27
1) Для виключення РА необхідне лабораторне та рентгенологічне дообстеження (наведені аналізи не є достатніми для виключення). 2) Раціональність лікування може бути визначена тільки після остаточного уточнення діагнозу.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад