mstmustisnt | 2014-04-09 15:53:07

Ектопія шийки матки

Доброго дня, пане лікарю! Мене звати Євгенія, мені 19. У мене на огляді виявили "ерозію" шийки матки. Взяли аналізи на цитологію з шийки і аналіз виділень. Все було у нормі, запалення теж не було. Але лікар моя чомусь радить вдатись до радіохвильового лікування. Я не розумію, чи дійсно є у цьому нагальна потреба у моєму випадку? Наскільки мені відомо, така "ерозія" проходить сама собою до 23 років, здається, або після пологів. Що робити? Дякую!

Ответы врачей 1

2570
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
репродуктолог, акушер-гинеколог
*
Доброго дня! Якщо запалення немає, цитологія в нормі, ерозія невеликих розмірів, то робити з нею нічого не потрібно. Ви правильно написали, що до 23 років лікувати не потрібно в переважній більшості випадків.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад