conecko | 2014-04-16 12:56:09

Вагітність

Доброго дня вам, якщо можете допоможіть будь лакска розібратись, мені 38, вагітність 12тижд, я йшла по програмі донація ооцитів, мала до 12 тиждня таку гормональну підтримку:прогестерон 2,5%дві ампули, дуфастон4таб, прогінова3таб, метипред4мг по1 таб, фолієва, після 12тиж зменшили прогестерон 1 ампула тиждень потім відмінити, прогінова по 2 таб три дні, потім по 1 таб 3 дні і зовсім відмінити, метипред ще 7 днів потім відмінити, дуфастон замінити на лютеїну по 2таб зранку і 2 на ніч вагінально ще 1 місяць, потім по 1 зменшити і ще до 18 тиждня, може ви допоможете розібратись, я читала що дуфастон не можна різко відміняти треба поступово, що ви можете мені порадити в якій формі я маю дуфастон поміняти на лбтеїну і чи правильно що прогінову відмінити зовсім, дякую.

Ответы врачей 1

2570
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
репродуктолог, акушер-гинеколог
*
Доброго дня! Прогінову потрібно відміняти, дуфастон Ви міняєте на лютеїну, це обидва препарати прогестерону, так що різко Ви нічого не відміняєте. Підтримуюче лікування прогестеронами зазвичай назначають до 16-18 тижнів, так що тактика Вашого лікаря є правильною, не переживайте.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад