myroslava11 | 2014-04-25 12:41:01

Не можу завагітніти

Доброго дня, я до Вас хочу звернутись за консультацією скажіть будь ласка чи нормально це? Вже я 1,6 років не можу завагітніти звернулась до лікаря вона мені призначила спочатку циклодинон, прегнил 1500, дуфастон, трибестан, в перший місяць я лише приймала таблетки, а на другий місяць почала приймати уколи із таблетками, що після уколів в мене на 13 день повина бути овуляція, а була менструація, після цього лікарь мені відмінила це лікування і сказала приймати жанін таблетки після першого місяця прийому в мене меструація затрималась на 3 дні, на другий місяць прийому таблеток на 12 день жаніну в мене пішли М, але лікарь сказала щоб я далі приймала жанін, щось я не розумію, чому так що за причина що в мене місячні так ідуть чи можливо лікування не правильне, до всього цього лікування в мене місячні ішли вчасно без затримки через кожні 28 днів, що за причина що я не можу завагітніти?

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня, Мирослава! В першу чергу виникає питання - як Вас обстежували? Ви здавали кров на статеві гормони? Чоловік здавав спермограму? Скільки Вам років? Напишіть, будь ласка, конкретно.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.