serra | 2014-04-30 10:20:38

Добрий день!

була сьогодні в лікаря, виписала верошпірон 50мг і регулон (переконує мене що він також має антиадрогенний ефект як і Джес,легше пити так як табл. 21+7 і коштують набагато дешевше ). а верошпірон теж бореться з гірсутизмом?

Ответы врачей 1

2570
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
репродуктолог, акушер-гинеколог
*
Доброго дня! Верошпірон володіє сечогінним ефектом, але в комбінації з КОК має антиандрогенний ефект. Приймати виключно верошпірон не можна.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад