Оксана | 2014-05-01 01:12:50

Варикоз і вагітність та пологи.

Доброго дня! У мене вагітність 37 тижнів. Ангіохірург написав у консультативному висновку Дз: Варикозна хвороба підшкірних вен обох ніг. Декомпенсована ХВН 2 ст. За даними доплерографії ознаки підгострого тромбофлебіту. Клінічних даних за гострий тромбофлебіт немає. Думки лікарів розходяться, один з них пропонує оперувати вени недивлячись на вагітність, інший - спостерігатися. В результаті я відмовилась від госпіталізації, мені прописали цикло-3 форте, ліотон, еластичні панчохи 2 ст. компрессії. Ніяких болей, онімінь, чи інших змін я не відчуваю у кінцівках, тільки вени стали видиміші, ніж до вагітності було. На УЗД венозного кровотоку: гострого порушення венозного відтоку в системі глибоких вен нижніх кінцівок не виявлено, функційна здатність заслінкового аппарату задовільна. Варикозна хвороба нижніх кінцівок, вірогідний підгострий варикотромбофлебіт. На дуплексному скануванні судин: Внутрішні здухвинні вени прохідні впродовж візуалізації. Запитання: на що мені слід звернути увагу, як готуватися до пологів, і як максимально уберегти себе у пологах?

Ответы врачей 1

113
Иванников Вячеслав Александрович
*
Адрес: г. Кривой Рог, Украина, ул. Калиниченко,10 «Медицинский центр ТРАДИЦИЯ», Главный врач
Телефон: +3 8 (067) 9177165
Курс медикаментозного лечения необходимо принимать. Лучше носить чулки, чем эластичные бинты и одевать их с утра не вставая с постели. В родах они обязательны. Более детально почитайте: http://www.moya-lyalyas.ru/archives/8167

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад