nataliya0502 | 2014-05-26 08:54:13

Вагітність

Доброго дня! В мене10-й тиждень вагітності. На 7-му тижні почались рясні виділення, свербіж, печіння, набряк зовнішніх статевих органів. Лікар не брала мазок, а призначила Пімафуцин 6шт. Після прийому виділення не дуже зменшились,але неприємні відчуття зникли. Тепер я здала аналіз на флору, всі показники в нормі, грибків не виявлено, але флора помірно кокова. Лікар призначила Гінофорт, хоча в інструкції пише для "лікування грибкових захворювань піхви, спричинених Candida albicans". Чи доцільно мені його приймати, і як впливає кокова флора на дитину, чи потрібно її лікувати?

Ответы врачей 1

1875
Сергиенко Алёна Николаевна
Сергиенко Алёна Николаевна
акушер-гинеколог, репродуктолог, эндокринолог
*
Адрес: г. Киев, "Поли Клиника", Клиника "Медицинская Династия"
Телефон: 0672705993
лучше проставить флуомизин - он применяется до 12 нед беременности при кокках.Гинофорт это от молочницы так как и пимафуцин вы абсолютно правы

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад