serguiy@ukr.net | 2014-06-10 23:28:55

Добрий день.

Добрий день. Моя дівчина років 5 назад робила аборт. І її теперішній емоційний стан мене дуже лякає. Зривається з будь-якої дрібнички, нервується, плаче. Крім цього дуже сильна привязаність до мене, коли не має мене поруч постійно плаче, постійно через це істерики. Як її можна допомогти ? Дуже буду вдячний за відповідь

Ответы врачей 4

4560
Селюков Георгий Иванович
*
Телефон: +38 (067) 209-7455; +38 (044) 503-8754
И все предыдущие 5 (!) лет было такое состояние? Или оно (состояние) возникло недавно? Возможно есть и другие побудительные причины, кроме аборта??
794
Аскандарова Эсина Энверовна
*
Адрес: г. Киев, Украина, Частная практика
Телефон: 093 52 79 716 (044) 411 08 02
она страдает от патологической вины. ей надо перестать себя винить за свой выбор. к сожалению, это не всегда можно сделать без помощи специалиста... оплакивали ли вы эту тяжелую ситуацию вместе? может, в процессе обсуждения вы сможете ее уговорить перестать казнить себя и накручивать по поводу того, что нельзя изменить. очевидно, что душа у нее не на месте и что та ситуация явилась причиной срыва и с тех пор она не стабилизировалась. вы можете обратиться за бесплатной 20-ти минутной консультацией по скапу psyhotherapy.2.0
208
Климчук Виталий Александрович
*
Телефон: 096 565 95 10; 093 131 63 24
Доброго дня! Ви - можете допомогти лиш підтримкою, буттям-поруч, спробами розговорити її й вислуховуванням. Діліться своїми переживаннями з нею, просіть, що вона ділилася з Вами, будьте неосудливим, не оцінюйте її, не пробуйте силоміць відірвати від себе. Будьте люблячим і підтримуючим, справжнім Чоловіком. І водночас - зверніться на консультацію до фахівця, бажано - удвох. Адже проблема виникла між вами, навряд чи дівчина сама прийняла рішення про аборт, воно було мабуть спільне? І зараз - це теж відбувається не з нею, а МІЖ ВАМИ. Тож і психологу буде краще й ефективніше для Вас працювати разом, удвох. Або, як варіант, спочатку окремо кожен із Вас, а потім - разом. Удачі!
7968
Мидько Андрей Анатольевич
Мидько Андрей Анатольевич
нарколог, психиатр, психотерапевт
*
Телефон: 0677008277
Доброї ночі. Чомусь Ви вирішили що аборт має якийсь зв язок з тим станом що є зараз?

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад