0966961733 | 2014-10-18 14:25:20

дитина 6 років часто хворіє порадьте якісь вітаміни для зміцнення імунітету

Пол: мужской. Возраст: 6 лет. часті застуди ларингіт

Ответы врачей 1

52
Бухарина Евгения Николаевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г.Киев, Украина, ООО «Детский медицинский центр «Добробут»
Доброго дня! Зважаючи на те, що дитині вже 6 років, її імунітет повинен бути зрілим, а частота та тривалість хвороб повинна зменьшуватись. Часті ларингіти можуть бути повязані зі схильністю до алергії, тому потрібно зробити обстеження: здати загальний аналіз крові, консультація ЛОРа, алерголога, при необхідності аналіз крові на імуноглобуліни Е, бактеріологічний посів з носа та зіву на мікрофлору та чутливість до антибіотиків. Що до медікаментозної терапії, то краще б було щось говорити після обстеження. На сьогодняшній день в аптечній мережі є в наявності багато комплексних вітамінних препаратів, які зазвичай мають досить схожий склад, тому можна (при відсутності алергії на барвники та харчові добавки): Піковіт 5+, Мультітабс кальций, Алфавіт та інш.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.