+380971430598 | 2014-10-30 17:46:33

здоровя

Пол: мужской. Возраст: 28 лет. добрий день мені 29 років проблеми у мене з диханям точніше з вдихом неполучається вдихнути на повні легені іприцьому є неприємні відчуття у області серця плюс повишений тиск пульс від 60-70ударів екг робив нормальні аналізи і спірометрію теж все в порядку терапевт говорить шо це стрес виписав таблетки непомагає це у мене уже 7 років підкажіть щось будь-ласка.

Ответы врачей 1

112
Загоруйко Елена Дмитриевна
Загоруйко Елена Дмитриевна
невролог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Медицинская сеть «Добробут»
Телефон: 044 495 2 888
Здрастуйте, якщо відчуття неповного вдоху турбує періодично та повязане з емоційним навантаженням, вірогідно, це прояви вегетативної дисфункції. Такі стани потребують комплексної терапії, яка включає препарати-анксіолітики, седатики, в-блокатори ( за потребою), фізіо-, рефлексотерапію, консультації психолога або психотерапевта. Рекомендовано дотримуватись режиму праці та відпочинку, сну, харчування, дозованих фізичних навантажень.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.