olena_n | 2016-03-31 12:41:09

СДВ?

Пол: женский. Возраст: 31 год. Не справляюсь з життям. Думаю, що з дитинстка страждаю синдромом дефыциту уваги. Це моъ припущення, з огляду на те, що я памятаю. Але це ніколи не лікувалось, а просто констатуалось: не уважна, розгільдяйка і тд. хоча навчалась добре, гуманітарні науки давались легко, з математичними було складніше. З 15 років різко погіршилась память, стало важко концентруватися, запамятовування вибіркове. Коли почала процювати взагалі почався кошмар, я все забувала, переплутувала, спрощувала. Сьогодні маю сім'ю і 2 дітей. Проблеми не зникли, а накопичились: все вище перераховане + неорганізованість, повна відсутність сили волі, не послідовність. в голові пустота або калейдоскоп незрозумілих спогадів. Зявляються навязливі думки, часто повторюю якісь слова або вигуки, найчастіше негативного характеру. Є думки про самогубство. Я не можу собі дати ради і просто хочеть це все припинити. Кожного дня сподіваюсь про нове життя з наступного дня, але все по колу: туплю, зависаю, тиняюся без діла. Влючаюся десь ближче до обіду. Бувають моменти просвітлення, але не надовго, потім знову падаю в депресію. Допоможіть. Хочеться бути нормальною.

Ответы врачей 1

683
Щербакова Ирина Сергеевна
Щербакова Ирина Сергеевна
психиатр
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев медицинский центр "Довголіття родини", ул. Бажова, 13/9
Телефон: (044) 292-51-46, (067) 445-73-27, (050) 636-77-47, (044) 296-69-65
Для того, чтоб решить Вашу проблему, Вам обязательно нужно обратиться на очный приём к психиатру. Это можно сделать как в диспансере по месту прописки, так и частным образом. А консультации через интернет в Вашем случае абсолютно не дадут никакого эффекта.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.