Наталія | 2017-01-30 21:03:05

Страхи

донечці 2.4. Спостерігаю що боіться дефекації. На горщик почала сама ходити в 2. До того страшно боялась навіть просто сісти на нього( я не наполягала). Як впісювалась в колготки то страшно боялась цього і плакала. Зараз пісяє і на горщик, і на унітаз без проблем. Були випадки і дефекаціі... але зараз спостерігаю що терпить по 2-3 дні... думали, що закрепи, то поздавали аналізи і все в нормі.... коли геть не сила терпіти, то може частково випорожнитись. ( у воді часто розслабляється і там без проблем). Ми це переростем?як з цим справитись? До слова, ми після гіпоксіі... маємо астеноневрологічний синдром.

Ответы врачей 1

169
Слюсарь Татьяна Алексеевна
Слюсарь Татьяна Алексеевна
психолог детский
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г.Киев, ул.Смоленская 31/33 "Центр речи - речевой центр"
Телефон: 050-843-31-08

Доброго дня. З такими симптомами краще одразу звурнутися до дитячого психіатра за місцем проживання. Самостійно наврядчи переростете.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.