oleg1979 | 2017-02-15 13:23:57

стбілізація/заспокоєння психіки. 67 років

Доброго дня, Пані та Панове! Ситуація наступна: - батько 1950р.н.(67р) - холерик - хронічний панкреатит, холіцистит, жовчний, печінка.. - гіпотонік - 45 років майже безперервного робочого стану в одній структурі - останні роки велика напруга на роботі Як наслідок: - не терпимість - емоційність - зрив на крик - неврівноваженість - загострення хронічного панкреатиту, серце і т.д. - фізична худоба і виснаження Підкажіть, будь-ласка, яку терапію застосувати? Батько не визнає своїх проблем. Дякую!!!

Ответы врачей 1

64
Федорова Татьяна Владимировна
Федорова Татьяна Владимировна
психотерапевт, Психолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Каменец-Подольский, Украина, Частная практика в психологическом центре «Гармония»
Телефон: +380974418411
Доброго дня. Ваше бажання допомогти Вашому батькові цілком зрозуміле. Але на жаль, допоки батько не визнає своїх проблем і не зрозуміє, що йому потрібна допомога, навряд чи будь-яка терапія буде ефективною. З практики можу сказати, коли візит до психолога відбувається за ініціативою когось з рідних, а не самої людини, то жодного позитивного ефекту не буде. Зміни і усвідомлення можуть бути тоді, коли людина визнає свої проблеми, готова щось змінювати і готова над цим працювати. Ніхто інший за нього це зробити не зможе. Ми не можемо змінити наших близьких за власним бажанням.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.