Марія | 2017-03-26 17:21:11

Худорлявість

Доброго дня!!! На даний час я стикнулася з проблемою худорлявості!!!! Мені зараз 20 років!!!Одружена,маю синочка 1.7місяців!!!! До вагітності моя вага була стабільна 48-54кг при рості 1.67!!!коли завагітніла,то набрала вагу до 69 кг,та після родів за 1 тиждень скинула вагу до 47!!!! Годувала дитину грудьми до 1.6м.,зараз вага 45кг,і поправитися ніяк!!! Харчуюся на день 5-6 разів!!!Та ще одна проблема часто ходжу в "ТУАЛЕТ" на день 6-8 разів і вночі 3-4!!!! Допоможіть порадою!!!!! Буду дуже вдячна!!!!!

Ответы врачей 1

1128
Панькив Владимир Иванович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям

Добрий день!

Рекомендую зробити аналізи: ТТГ, вільний Т4, антитіла до рецептора ТТГ, цукор крові, С-пептид, вітамін D, загальний аналіз сечі, УЗД щит.з-зи, внутрішщніх органів і малого тазу. Після- консультації ендокринолога, гастроентеролога, уролога (залежно від результатів) .

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.