Андрій | 2017-04-19 12:37:02

Нудота, головокружіння.

Доброго дня. Мені 36 років, ріст 174, вага 67 кг., худощавий, тиск коливається від 100/65 до 130/85, пульс 60 - 80, буває 90 - 100 при мінімальному навантаженні. На данний час (також траплялось в минулому) у мене після вживання солодких продуктів з*являється нудота. Щоб вона пройшла потрібно зїсти щось не солодке. Нудота також буває просто після їжі але не сильна і набагато рідше ніж після солодкого. Інколи бувають болі в лівому підреберї. Болі в животі не має. Стул нормальний, кожен день. Також коли голодний буває тремтіння рук і безсилля. Якщо зїм щось то цей стан проходить. Останнім часом сльозяться очі і сонливий стан, легке головокружіння, хоча відпочинок достатній. Результати УЗД черевної порожнини в нормі (робив 2 місяці тому). Аналізи крові теж в межах норми. Років 8 тому була невелика виразка шлунку. 5 років тому гастродуоденіт. 2 роки тому рефлюкс езофагіт. Також в минулому був затруднний відтік жовчі і панкреатит. Спиртного не вживаю 4 роки (до того вживав помірно, інколи зловживав) Не палю 5 років. Намагаюсь не вживати шкідливих продуктів. Буду вдячний за відповідь. Андрій.

Ответы врачей 1

570
Путренко Людмила Викторовна
Путренко Людмила Викторовна
гастроэнтеролог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, МЦ "Into-Sana", ул. Раисы Окипной, 4б

Добрый день! Советую Вам сдать анализ крови на гликозилированный гемоглобин, индекс HOMA, С- пептид и с результатами посетить эндокринолога.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.