Алла | 2017-05-08 11:47:30

Знеболення при коксартрозі

Доброго дня. Мама (66 років) хворіє на коксартроз. Діагноз поставили років два тому. Лікар сказав, що захфорювання медикаментозно не лікується, але можливе деяке полегшення завдяки ін"єкціям прямо у суглоб. Загострення відбулося чотири дні тому( у п"ятницю) відразу зробили чергову ін"єкцію, для знеболення приписали ксефокам. Але полегшення не відбулося. Порадьте, чим можна полегшити біль. Вона взагалі не може встати з ліжка.

Ответы врачей 1

2542
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України», відділення спортивної та балетної травми, лікар ортопед-травматолог, Медичний центр 'Добробут'
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64

Я не маю права призначати будь-які препарати заочно. Ксефокам нормальний знеболюючий препарат, але не всі знеболюючі однаково ефективні для всіх. Порадьтесь з вашим лікарем про допустимість заміни ксефокаму на якийсь інший препарат - дексалгін, аркоксію, дінастат тощо. У всіх є свої протипокази, тому самому обирати будь-який з них я не раджу. Але знеболюючі - це лише тимчасове полегшення болю. Потрібно думати про фізіотерапевтичне лікування, та інші методи.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.