Лілія | 2017-05-16 15:04:29

Запах з рота.

Добрий день. Скажіть будь ласка до якого лікаря звернутись щоб поставили діагноз. Проблема - частий запах з рота (кала)і зранку і напротязі дня, запах дуууже сильний, чути за 2 метри від мене. Вік 39років. Була в терапевта поки нічого не виявили. Узі: Печінка, жовчний міхур, підшлункова (трошки запальна), селезінка - все в межах норми. Робили розгорнутий аналіз крові (копроцитограма) - терапевт сказала що теж в межах норми. РОбила езофагогастродуоденофіброскопію - нормально все. Уреазний тест - негативний. СКажіть будь ласка до якого лікаря ще ввертатись. Зуби більш менш нормальні (нальот є і каріес трішечки), але це не той запах! Гланди в мене вигнили ще в дитинстві (деколи з'являється запах коли в дирочках з'являються гнойні відкладини, але зараз їх нема, це буває раз в рік.) По відчуттях - що запах з середини. Крім запаха з рота турбують ще часті гази, і зранку як тільки прокинулась і після їжі! Чим більше з'їм їжі тим більші гази. Також ще турбує ранкове відхаркування (щодня), подібне на соплі. Ізжоги немає ніколи. Наперед дякую.

Ответы врачей 1

6291
Рыльцов Александр Юрьевич
Рыльцов Александр Юрьевич
терапевт, пульмонолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Харьков, Украина
Телефон: +38-066-194-83-81, +38-096-909-87-96, +38-093-364-12-75

Добрий вечір! Тут дивитися треба. Вас і Ваші дані обстеження. Якщо хочете отримати мою заочне думку, телефонуйте. Деталізую скарги і розкажу, що і як можна викласти для заочного обговорення.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.