Леся | 2017-07-11 12:03:04

Позаматкова

Доброго дня!Було 2 позаматкових,лишилась 1 труба.Хочу іти на штучне.Але не можу на усі 100 переконати у цьому чоловіка,він каже що ще давай будемо пробувати.Скажіть будь ласка який шанс 3тьої позаматкової та чи правильно я роблю що наполягаю на штучному чи все ж варто слухати чоловіка?

Ответы врачей 2

127
Силаева Ольга Петровна
Силаева Ольга Петровна
репродуктолог, акушер-гинеколог
*
Адрес: г. Киев, МЦ «ADONIS Family».
Доброго дня! Ризик позаматкової вагітності є в будь-якому випадку. При використанні програми екстракорпорального запліднення шанс на здорову маткову вагітність вищий. Удачі Вам! З повагою, Силаєва Ольга Петрівна, лікар-репродуктолог.
2
Белецкий Дмитрий Евгеньевич
Белецкий Дмитрий Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Адрес: г. Киев, МЦ «ADONIS Family».
Доброго ранку. Шанс 3 позаматковоі вагітності дуже великий, т.я. остання труба вже змінена. І Ви вірно робите, що наполягаєте звернутися до програм ДРТ. Але для того, щоб вирішити, яка програма Вам потрібна, треба звернутися до лікаря репродуктолог. Треба прийти разом із чоловіком і лікар надасть йому пояснення щодо впровадження та необхідності програм ДРТ. Лікар репродуктолог Білецький Дмитро Євгенійович.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад