Тетяна | 2017-08-15 17:59:36

Алергія?

Доброго дня. Дитина вже більше місяца лише по ночам може чхати,може носик закласти,а останні два тижня чхає і сопельки прозорі вичихує. І це лише в ночі. Нам 6,7 . рік назад нам сказали що в нас підозри на асмту,але не підтвердилося,хоча ми пропили курс три місяця -мілукант і місяць носик пирскали фліксом. Ніяких приступів не було. Після того як пропили мілукант,пройшло десь пів року ми зробили аналіз крові з вени "фадіотоп" і виявилось що дитина не алергик. Тепер мені знову кажуть що вона алергик і знову потрібно флікс назначати...аналіз крові зробили сьогодні -гемоглобін-113 Рое-5 Лейкоцити-5,8*10 Еротроцити-3,5*10 Лимфоцити-36% Моноцити-4% Сегментоядер.-48% Палочкоядер.-6% Еозиноф...-6%... Не вже вона все ж алергик??? А може ще щось серьозне? Порадьте,що робити,до кого звернутися???

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.

Доброго дня, враховуючи, що чихання на закладеність носу виникає у дитини під час сну,  ймовірно, що це відбувається в результаті подразнення верхніх дихальних шляхів. чимось, що малюк вдихає. Найчастіше причиною інгаляційної алергії у дітей є пліснява і кліщі домашного пилу. 

В данній ситуації рекомендую провести вологе прибирання в приміщенні, де спить дитина, замінити пухові подушки на нові гіпоалерганні, прибрати килими, мякі іграшки, та інші "пилосбірники" з кімнати. 

При неефективності даних мір - зверніться на обстеження до алерголога. 

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.