Владимир | 2017-09-13 08:59:14

Апатія та злість

Доброго дня, допоможіть будь-ласка оприділити мій стан, та вихід з ситуації. Пару місяців відчуваю себе неспокійно, тривога, постійний головний біль, знижена розумова діяльність та втрата пам'яті до деталей та дрібниць поганий сон, відсутність апетиту, часті нервові зриви та істерика, злість. Важко зосередитись на роботі, постійні перепади настрою, виснаження та безсилля, млявість, приторможеність дій, часті залипання на одній точці. Бувають випадки коли хочеться усе трощити навколо. До всього оточуючого повна апатія, важко знайти щось по справжньому цікаве, усі захоплення стали нецікавим. Неприємне відчуття наче тіло тремтить. Дякую.

Ответы врачей 1

8618
Мидько Андрей Анатольевич
Мидько Андрей Анатольевич
нарколог, психиатр, психотерапевт
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Одесса, Одесский областной центр психического здоровья
Телефон: 0677008277

Ви переживаєте якийсь наслідки стресу. Можливо - з депресивним "забарвленням". Вам потрібна допомога психотерапевта чи лікаря. Не втрачайте час на листування, це мало чим допоможе, починайте пошук того до кого Ви взмозі звернутися у своєму місті.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.