Надія | 2017-09-14 18:04:59

Вагітність

Добрий день!В мене таке питання мені 28 років, з чоловіком живемо разом 2р і 8 міс. Дітей почали планувати після 1-го року сімейного життя, вагітність вийшла після другої спроби (через місяць),але на 13 неділі плід завмер і зробили чистку. Другу вагітність почали планувати через півроку, але вийшло через рік. Овуляція була,але я пила додатково клостилбегіт, а чоловік трібустін. І я завагітніла двійнею (був герпес на губах коли я ще не знала про вагітність), по УЗД все проходило добре, на 17-18 тижні загострився хронічний тонзиліт, температура сягала до 39.7, пила амоксиклав 3 дні по 2 рази на день не допомагав, потім кололи цифтреаксон 3 дні допоміг, полоскання горла ромашкою,фарінгосепт і ефізол, л.Вирізали гнійні пробки і промивали хлоргексидином і нарешті все пройшло. Як вже на 22 неділі почало тягнути низ живота і вийшов слиз з прожилками крові, лежала на підтримці 2 неділі кололи і карали магнезію, ставила утрожестан 2 рази, магне в6,персен і ніфідіпін періодично. Потім на 24 неділі УЗД виявили синдром фнтафенальної трансфузії, а вже через день почалися схватки які тривали 18 го д і я народила( чи могло щось спровокувати цей синдром чи діло в генетичний закладці,як бути далі.Коли планувати знову вагітність та які аналізи потрібно здавати. Дякую!

Ответы врачей 1

242
Мазка Василиса Васильевна
Мазка Василиса Васильевна
Адрес: Киев, МЦ "Into-Sana", ул. Нижний Вал, 49а
Добрий день. Всі моменти обговорити в переписці не вийде, Вам потрібна консультація лікаря а потім вже можна розробити план обстеження.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.