Kristi | 2017-09-16 15:46:46

Сторожовий горбок

Доброго дня. Іноді бувають запори і стає важко сходити в туалет. Через це виникають тріщини, по відчуттях. Наразі біля заднього проходу є невеличкий шкіряний наріст, який не викликає дискомфорту і болю, але хотілось би його позбутись. Можливо є якість варіанти щоб цей сторожовий горбок вилікувати але без хірургічного втручання. Якщо немає які можуть бути наслідки якщо його просто залишити в цьому стані який він є зараз. Дякую.

Ответы врачей 1

283
Косенко Александр Петрович
Косенко Александр Петрович
хирург, проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Київ, бул.Т.Шевченка-17, КМКЛ №18, хірургічний корпус, 3-й поверх
Телефон: 8-050-330-15-15, [email protected]
Шукайте причинно-наслідковий зв'язок: порушення харчування та режиму життя веде до закрепів, закрепи - до появи тріщин, в тріщинах формуються сторожові поліпи, а поліпи можуть стати попередниками пухлин. Для того щоб уникнути цього міняти треба всі режими життя. Обов'язково зверніться на огляд до хірурга-проктолога.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.