Людмила | 2017-09-18 17:44:17

Місячні

Доброго дня,мене турбують місячні уже десь пять років,вони починаються і не закінчуються,лікарі постоянно мені приписують регулон,але ж я не можу все життя пити бо хочу стати матір'ю,здавала аналізи було повишене ттг,пролікувалась все в нормі,до гінеколога хожу дуже часто,сердце в нормі почки на узі дивилась,і був застій жолчі ходила на зондіровання.Зараз пропила курс регулона і на четверті місячні все повернулося мого чоловіка це вже достало що у нас нема кохання і дітей.А ще лікар каже що збільшений ендометрій а ще регулярно контролюю рівень крові на глюкозу бо в матері діабет,Скажіть може потрібно на щось друге звернути увагу?????

Ответы врачей 1

594
Костяева Анна Анатольевна
Костяева Анна Анатольевна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Доброго дня. Потрібна консультація гінеколога-ендокринолога для з'ясування причин аномальних маткових кровотеч, призначення адекватного лікування і рекомендацій щодо планування вагітності.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.