Олександр | 2017-10-07 10:20:56

Біль в епігастральній ділянці.

Доброго дня. Від зими турбує біль в епігастральній ділянці( в ямці під грудьми) 47 років, чоловік. Біль переважно в нічний час. Спочатку періодичність раз в місяць, приблизно. Узд очп нічого не виявило. Загальні аналізи крові, все в нормі. Блище до літа, болі почастішали, почала боліти спина(грудний відділ). В липні місяці зроблено КТ ОЧП з внутрішньо веним контрастом. В жовчний міхур представлений масивним конкрементом, 23*43мм. Була запропонована операція по видаленню міхура. Я не погодився. Тим часом біль стихла до початку осені. Хочу зазначити, що не вживаю спиртні, та важкої їжі. За цей період, було зроблено більше 10 узд очп, в жодному не було підтверджено наявність каменя, в одному випадку було сказано, що в міхурі є сландж. І ось болі почастішали, все в нічний час, знімаються і то не завжди, вм кейвер. При болях живіт м'який, при пульпації не болить.при здачі сечі на діастазу, показник - 370 при нормі до60. Лікування, вв контрівет, вм спазмангол протягом 4 діб. На п'ятий день після лікування, знову біль. Біохімія крові, норма, діастаза норма. Поставили хр. панкреатит і холестит. Лікування, креон25000, нольпаза, мукоген. Біль присутня раз в три дні. Зроблено мрт грудного і поперекового відділу хребта, без патології. Нудоти , блювання, підвищення температури тіла не має. Порадьте будь ласка, що може бути, на що звернути увагу. Дякую.

Ответы врачей 1

570
Путренко Людмила Викторовна
Путренко Людмила Викторовна
гастроэнтеролог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, МЦ "Into-Sana", ул. Раисы Окипной, 4б
Здравстсвуйте! Вам необходимо сделать гастроскопию для исключения патологии желудка и 12- перстной кишки. Клиника похожа на язвенную болезнь.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.