Вадім | 2017-10-10 16:11:06

Щеплення від грипу

Добрий день. Мене цікавить як правильно проводити вакцинацію від грипу дитині трьох років, яка раніше не вакцинувалась, потрібні аналізи чи просто огляд, який крайній термін для вакцинації, який період перед вакцинацією дитина повинна не хворіти, які вимого до вакцини, чи потрібно після прививки дитину притримати вдома? Дякую.

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго дня, Щеплення від грипу роблять дітям старше 6 місяців і дорослим. На момент вакцинації дитина має бути здорова. Якщо напередодні дитина хворіла на легкі застудні захворювання чи кишкову інфекцію, робити щеплення можна після одужання. Аналізи перед щепленнями робити не обов'язково. Необхідності знаходитись вдома після щеплення немає, дитина може відвідувати дитячий колектив.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.