Зоряна | 2017-10-16 01:06:07

У дитини Ікла верхньої щелепи

У моєї дитини ікла верхньої щилепи.Їй 13 років.Ми їздили на консультацію.І нам сказали треба лікувати зуби до брекитів.Ми полікували , зробили знімок приїджаєм а вони кажуть треба виривати 4 зуба.Два верхньої щилепи і два нижньо жилепи .Брекети ставити на верхню і на нижню щелепу.І я хотіла запитати що ви про це думаєте?

Ответы врачей 1

303
Пальчиков Анатолий Владимирович
Пальчиков Анатолий Владимирович
стоматолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, пр-т Героев Сталинграда 8, корпус 7
Телефон: 53 777 53
Для того, щоб надати відповідь, потрібно бачити рентгензнімок (ортопантомограму). І також потрібно розуміння, про які саме зуби йдеться у Вашому питанні - що саме з іклами (схоже на те, що вони стоять занадто назовні), які зуби пролікували, які сказали видаляти... Схоже, отримання альтернативної думки у іншій клініці - найкращий варіант у Вашому випадку. Або додайте знімок сюди і детально опишіть ситуацію.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.