Ірина | 2017-10-17 22:35:03

Вакцинация

Моїй дитині 7р. Прививки робили тільки в роддомі. Чи можна зараз робити їй прививки? Якщо можна то з яких починати? Вона зараз здорова але має збільшені гланди уже 3 чи 4 роки після того, як мала хворе горло і сильний кашель. Лікарі кажуть, що переросте, а воно не змінюється, коли вона піднімає голову сильно догори, в горлі її душить. Гланди збільшені майже до язичка того, що в горі, в горлі. Я вже не знаю куди іти і кого питати, дуже боюсь робити прививки, а треба. Дякую за відповідь.

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго дня, збільшення піднебінних мигдаликів не є протипоказанням до вакцинаціі. Ваша дитина повинна отримати щеплення за індивідуальним календарем від таких хвороб, як кір, паротит, краснуха (2 щеплення з інтервалом 1 місяць), правець, дифтерія (3 дози з інтервалом 1 і 6місяців), поліомієліт (4 дози з інтервалом 1, 1, 6 місяців) а також гепатит В (3 щеплення з інтервалом 1 міс).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.