Віталій | 2017-10-19 18:14:19

гіпертонія чи ні?

Добрий день! Пише вам 20 річний хлопець у мене були проблеми з нервовою системою лікувався в психіатра з приводу неврозу, але повний курс не пройшов замість 3 місяців приймав 1 місяць препарат мелітор стан нормалізувався бо раніше турбувало безсоння, частий сечопуск, нервовість, якісь нав’язливі ідеї про ЦД і різні хвороби (які не знайшли лабораторного підтвердження), перебої настрою, сильне серцебиття, підвищений АТ, болі в серці; багато що зникло в процесі лікування але залишилась якась внутрішня напруга, болі в серці і підвищений АТ до 150/95мм ртст Перед початком лікування здавав аналізи клінічний, біохімічний, сферо логічний, гормони (ттг, гтг, лг, естостерон, естрогени) ніяких відхилень не було тільки білірубін але для мене це норма так як маю Жильбера Скажіть це розвивається гіпертонічна хвороба чи прояв недолікованого неврозу? В родині мама 54р має гіпертонічну хворобу навіть недавно був гіпертонічний криз

Ответы врачей 1

287
Пророк Сергей Юрьевич
Пророк Сергей Юрьевич
кардиолог, кардиохирург
*
Адрес: г. Киев, ДУ "НПМЦДКК" МОЗ Украины
Телефон: 0638184015
Враховуючи нормальні показники функціонального стану органів які могли б спричинити гіпертонічну хворобу у такому молодому віці, скоріш за все, підвищений тиск обумовлений психоемоційним станом під час вимірювання тиску.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад