Іван | 2017-11-06 22:13:37

прищі на статевому члені.

Здрастуйте, в мене почали з*являтися маленькі червоні прищі на тілі статевого члена.Спочатку я не придавав цьому уваги, але потім вони почали збільшуватися, через декілька днів так якби з*являлася скоринка на них, вони не були болючі, але при дотику до них відчувався дискомфорт.зараз на члені чотири великих прища та декілька малих.Це точно не проблема з гігієною, бо душ я приймаю часто та міняю білизну. Але я часто мастурбував, чи може бути це якось пов*язано? Мені стає страшно від того, чи то не якесь серйозне захворювання. Будь ласка порадьте мені щось, можливо якусь мазь? Я надіюся на вас.

Ответы врачей 1

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Спочатку огляд, обстеження, діагноз, а потім будуть поради. Не смішіть консультанта - він не бачить висипання вашими очима.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.