Зоряна | 2017-11-07 12:23:12

Низькі лейкоцити, ларингоспазми

Доброго дня. Дитині 3роки 7 місяців. В червні був ларингоспазм на третій день після прививки КПК і 4 дні тому на основі вірусу. В дитини лейкоцити вчора зранку 1.9, сьогодні 4.7. За весь час више 5,1 не були, переважно 4. Нас лікують інгаляціями (адреналін, небутамол, небуфлюзол), антибіотик (цепіфак три дні по 500), приписали імуностимулятори та проти алергії (бронхомунал, кетотіфен, циклоферон). Чи потрібно нам звертатися десь далі? (ми з Тернопільської області). Дуже дякую!

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго дня, стенози гортані (ларингоспазми ) у дітей виникають найчастіше через вірусні інфекції (ГРЗ), тому призначення антибіотиків, протиалергійних та імуномодуляторів не потрібно. До речі, щеплення КПК не є причиною цього стану, просто співпало. Для лікування ларингітів використовують інгаляції через небулайзер фізрозчину 4-5 разів на день, в перші дні ГРЗ - на ніч роблять інгаляції з пульмікортом, щоб знизити ризик виникнення стенозу. У випадку виникнення стенозу (проявляется задишкою, сухим лаючим кашлем, засиплістю голосу) - потрібно зробити інгаляцію з пульмікортом або поставити свічку ректодельт в попу дитині і викликати швидку. Важливо, зберігати спокій і надати доступ свіжого прохолодного повітня, щоб полегшити стан дитини. Не хворійте!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.