Сніжана | 2017-11-11 23:16:26

Дереалізація

Добрий день. Рік назад в березні я спробувала покурити марихуану.В результаті мене сильно накрило...Виникла страшна дереалізація і деперсоналізація,картинка,яку я бачила глючила і застрявала.Але через 10 хв ці симптоми пройшли,і наступні 3 години був лише страх... Після цього цілих 3 місяці все було нормально.Аж потім в червні в мене виникла сильна тривога а потім дереалізація і деперсоналізація...Я звернулась до психотерапевта і почала питт золофт і солерон. Коли зникла тривога,закінчила пити золофт і досі вже рік п'ю солерон.Симптоми дереалізаціі і деперсоналізаціі вже не такі явні як були,але вони досі є ,і вже 6 місяців як нічого не змінюється.Спочатку як я почала пити таблетки стан змінювався,покращувався,а потім він застряв.Я не знаю що робити.. Надіі ,що цей жахливий стан пройде в мене майже нема,бо пів року продовжую пити солерон і нічого не міняється взагалі...Що робити,скажіть,лікаре,будь ласочка!!!

Ответы врачей 1

64
Федорова Татьяна Владимировна
Федорова Татьяна Владимировна
психотерапевт, Психолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Каменец-Подольский, Украина, Частная практика в психологическом центре «Гармония»
Телефон: +380974418411

Доброго дня. Симптоми дереалізації, тривожність і панічні атаки досить часто з'являються після експериментів з наркотиками. Добре, що ви звернулися до лікаря і все таки відмічаєте покращення вашого стану. Оптимально у цій ситуації було б додатково звернутися до немедичного психотерапевта, який допоможе вам зрозуміти глибинні причини виникнення тривоги і страхів і допоможе справитися з симптомами дереалізації і деперсоналізації. Медикаментозна терапія і розмовна терапія сукупно дають гарний ефект. 

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.