Іванка | 2017-11-13 00:53:12

Біль нижче плеча

Болить рука нижче плеча вже більше як пів року при певних рухах, не постійно і не сильно. Зразу мастила мазями, гелями(Фастум і т.д.) переставало боліти на деякий час. Ось місяць тому знов почала боліти при певних рухах(до того вже 2 міс не боліла). В спокої не болить взагалі. Пішла в свою поліклініку до травматолога. Зробила знімок, все "ок". Діагноз:периартрит. Назначив електрофарез з калій-йод і новокаїном №10, німід гель(але мащу диклофенаком, бо мала вдома) і табл. Фламідез на 5дн. Покращення нема. Біль терпима, але морально спокою не дає. Ще ниюча біль в безіменному пальці де ніготь час від часу, не знаю чи це пов"язано. Що робити? Які ще обстеження потрібні? Можливо відкажете до кого у Львові можна звернутись з цим. Ще боліло між лівою лопаткою і хребтом. Біль виникла на фоні сильного стресу. По кардіології все добре. По рентгену є ознаки остеохондрозу. 10 днів мастила тим же Диклофенаком, то вже практично не болить. Боліло теж не сильно і не постійно, скоріше дискомфорт відчувала. Невропатолог сказала що через остеохондроз. Може і палець через нього ниє, чи це виключено? Раельно позбутися дискомфорту від того остеохондрозу? Можливо є інші причини болю? Робила також ЕЕГ, там все добре. Дякую за відповідь.

Ответы врачей 1

2542
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України», відділення спортивної та балетної травми, лікар ортопед-травматолог, Медичний центр 'Добробут'
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64

Якщо ви чуєте діагноз "Плечолопатковий періартрит", то міняйте лікаря. Зараз (вже років 15) цей діагноз не виставляють. Його, рахуйте, відмінили. Давно виявлено, що "Плечолопатковий періартрит" - це ціла купа різних захворювань: субакроміальний бурсит, тендиніт або розрив (в т.ч.ч састковий) обертальної манжети, адгезивний капсуліт, ... та інші. Всі вони лікуються по різному, хоча є і спільні елементи. Тому треба ставити діагноз точніше і тоді вже говорити про лікування. Шукайте іншого лікаря, точно вам кажу.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.