Катерина | 2017-11-25 22:17:57

Серйозно чи ні?

Доброго вечора! Напишіть будь-ласка,чи можливе серйозне захворювання за такими симптомами: нерегулярний менструальний цикл, виділення постійно білого кольору, останнім часом кислого запаху,сьогодні виділення були ніби творожні,зуду нема,нічого не болить. Аналіз показав таке: епітелій(плоский,циліндричний)- в невеликій кількості, лейкоцити в уретрі-0-1 в полі зору,в cervix- 3-6 в.п.з.,а в vagina- 0-2 в.п.з.;слиз в уретрі-в незнач.кіл-ті,в цервік.-в помірній к-сті,в вагіні-в невеликій к-сті. Мікрофлора- в незначній кіл-сті,переважає паличково. Буду вдячна за відповідь.

Ответы врачей 1

594
Костяева Анна Анатольевна
Костяева Анна Анатольевна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Добрий день. Показники мазка в нормі. Виділення білого кольору можуть бути у здорової жінки репродуктивного віку. До лікаря має сенс звернутися з приводу нерегулярного менструального циклу. Всього найкращого!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.