Анна Чередюк | 2017-12-07 09:59:25

кашель

Доброго дня. Дитині 4 роки, хворіли бронхітом, пили антибіотик Зіннат 5 днів, робили інгаляції лазолваном, кашель почав зменшуватися. Але вже третій тижні кашель (вологий) на одному місці, відкашлює тільки після сну вранці та вдень,та якщо сильно набігається (загалом 2-5 рази на день). Ліки на даний час не приймаємо. Чи є такий кашель нормою?Чи довго ще може тривати такий кашель? Чи варто його лікувати? Дякую за допомогу.

Ответы врачей 1

905
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго дня, кашель не є нормою. вам потрібно звернутись на огляд до педіатра, щоб з'ясувати причину кашлю у дитини. без огляду, на жаль, оцінити цей симптом неможливо.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад