Диана | 2017-12-14 22:50:22

Психиатрич

Здравствуйте! Хотіла би отримати консультацію чи пораду. Після перенесених стресів почала турбувати сильна тривога, хвилювання, безсоння, здавалося, що сходжу з розуму. Лікар призначила міртазапін 15 мг наніч і 1/2 гідазеп. по 0,002 три рази на день. Стало краще. Через два тижні гідазеп замінили на адаптол, потім на санопакс, потім на флюанксол 0,5 і атаракс 25 мг по 1 разу в день. Міртазапін так і приймала 1,5 місяця. Результату не було. Затерпла голова, таке враження, що мозок зжався. Відчуття сильної внутрішньої напруги, наче мене накачали повітрям і я або лопну, або полечу. Потім замінили міртаз. на тріттіко 100 мг в обід і труксал 25 мг на ніч. П'ю так вже три тижні. Коли випиваю, то попускає. Як тільки виходить дія таблетків знову напруга, відчуття хвилювання. Рано прокидаюся і "прокидаються" симптоми, мучить мене аж поки вобід не вип'ю тріттіко. Тривога трохи менша і сон трохи кращий. Але... Не знаю, як лікуватися далі. Чи треба добавити ще якийсь препарат? Чи взагалі змінити лікування?

Ответы врачей 1

8618
Мидько Андрей Анатольевич
Мидько Андрей Анатольевич
нарколог, психиатр, психотерапевт
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Одесса, Одесский областной центр психического здоровья
Телефон: 0677008277
Розумніше було б спитати чи потрібна Вам психотерапія? Відповідь буде "так, потрібна спеціальна травмафокусована терапія". Але Ви не спитали, то я про це мовчу. Те що стосується ліків: відповідь на Ваші запитання є прямо у тексті Вашого листа. Перечитайте його ще раз та сконцентруйтеся на висновку - ліки погано працюють у Вашому випадку, на жаль.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.