Станіслав | 2017-12-16 11:16:12

Гормональні порушення

Внаслідок хірургічного видалення яєчника ще в молодості, загибеллю чоловіка, тривалої відсутності сексуальних стосунків, жіночої самотності, багаторазового періодичного лікування на протязі 20 років київськими "лікарями" не причин - гормональних порушень, а наслідків - порушення кровообігу головного мозку, шуму в вухах, запаморочення, розладів пам"яті, судом, м’язових і суглобових болей, глаукоми, артриту, остеопорозу препаратами ценарезин, неогабін, віноцетин, кавінтон, тімалол, стронцію ранелату, нестероїдними препаратами, які мають безліч протипоказань, і ще більше знизили рівень естрогену, паратиреоїдного гормону та лібідо. Жінці 62 роки, вона страждає на вище зазначені порушеня, має критичну втрату кальцію в кістках, уникає близьких стосунків та застосовує низькоефективне "лікування" гомеопатичними лікарськими засобами та харчовими добавками, Порадьте будь-ласка, що робити, допоможіть переконати, що без близьких стосунків, без відновлення гормонального балансу подолати ці недуги неможливо. Дуже Вам вдячниій Станіслав. 0953165389.

Ответы врачей 1

1128
Панькив Владимир Иванович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Доброго дня! Насамперед рекомендую перевірити функцію щитоподібної залози (УЗД, аналізи на ТТГ, вТ4, антитіла до ТПО), рівень паратгормону, іонізованого кальцію, вітаміну D в крові. При потребі - денситометрія, інші обстеження (ЕКГ, мамографія та ін.). Далі - за відсутності змін - консультація психотерапевта (медичного психолога).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.