Анна | 2017-12-21 21:52:55

Розшифровка МРТ

Добрий вечір!!! .Хочу почути Вашу думку по поводу МРТ. Зробила і голови і всьго подзвоночника тому що незнають звідки причина болю і ставлять різні діагнози і зовсім різне лікування Мені 46 років дуже довго турбують головні болі і в нічний час і вранці( особливо неможу перебувати на сонці) .Десь рік появилась майже постійна ниюча біль ззаді голови більше зліва водночас помутніння в лівому оці погіршав зір При огляді лікар призначав вправи з закритими очима ноги одна вперед другої- встояти немогла.Поставили церебральний арахноїдит.Зробила МРТ на 1.5 Тесля в 2013 р.-збільшена велика цистерна мозку 1.6х2.5х3.1см.Помірна гідроцефалія На .МРТ у 2016 році-дані ретроцеребелярної арахноїдальної кисти-14.0х25.0х30.0мм. слабким мас-ефектом на звививни мозочку характеризуються гіперінтенсивним сигналом на Т2 гіпоінтенсивним на Т1.Гіпоплазія правої хребтової артерії.Ознаки церебрального арахноїдиту.Одні лікарі кажуть за кісту забути!!!!....але дуже часті болі не дають забути Скажіть чи це великий розмір кисти-3см.????.?що робити?Чи може треба було робити МРТ з контрастом чи не може бути помилки що " під кістою " пухлина???І таке саме питання по МРТ хребта насторожує в ТН6 та ТН8 осередки з чіткими рівними контурами 1.1 см.та 0.65 см.(...з більшою ймовірністю гемангіоми)якось невпевнено написано?????ПОясніть ЩО Ще може бути під ЙМОВІРНО...дуже переживаю тому що були випадки помилкові..У мене дуже сильні пекучі болі між лопатками які неможу терпіти.І на цей раз знову одні лікарі кажуть забути про гемангіоми що це не вони дають такі болі інші пропонують вертебропластикуУ крижовому відділі периневральні кисти і при сидінні дуже болить в куприку .Дуже прошу Вашої поради.Відпишіть будь ласка!!!Може треба переслати знімки диски МРТ?Наперед ДЯКУЮ.

Ответы врачей 1

2237
Чемересюк Инна Георгиевна
*
Телефон: (8048)7500318

К сожалению, заочно не могу сказать ничего конкретного, необходим личный неврологический осмотр, т.к. ситуация у Вас непростая и неоднозначная. Действительно, нужно разбираться


ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад