Ангина

Есть ответ
Доброго дня.Наразі мені 23 роки З 4-ох років хворію гнійною ангіною причини різні діагностували і вірус енштейн бара і цитомегало вірус,коки і.т д......в дитинстві 1-2 рази за місяць була ангіна з віком трішки меньше в 20 років під час вагітності прийшли позитивні результати на сифіліз це був шок до сьогднішнього дня впевнена що це помилка бо ні в сім'ї ні в чоговіка його не виявили читала що цей вірус бара в деяких формах може давати такі результати незнаю,але курс лікування і для себе і для дитини переконали пройти 3 тижні і прокололи пеніцілін +пропила курс гропринозину 2 роки не хворіла тепер знову захворіла ангіною діагостували вроджену ваду серця 2 стулковий аортальний клапан+підозра на ревматизм як ускладнення ангін.Підкажіть як боротись з ангінами як їх попереджувати?можливо для профілактики пропивати антибіотики?які аналізи здавати?Дуже вдячна за відповідь.

Ответы врачей

Сухов Юрий Александрович

Сухов Юрий Александрович

Доброго дня. Прикро, що так склалося... Є трепонемні та не трепонемні тести на сифіліс, я не розумію, яку діагностику Вам проводили. Декомпенсований тонзилит потрібно лікувати оперативно + консервативно. ЕБВ, ЦМВ та інші герпетичні віруси - окрема справа, але вони дійсно можуть негативно впливати на стан здоров'я. Тому потрібно лікувати не хворобу, а ХВОРОГО! Конкретні відповіді: 1 - тільки після комплексного обстеження; 2 - ні, застосування пероральних антибіотиків для профілактики загострень тонзиліту не рекомендується; 3 - за рекомендацією Вашого лікуючого лікаря або консультанта.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад