Іванна | 2018-01-10 15:53:05

Щитовидка

Доброго дня! Місяць назад здала аналізи Т4вільний та ТТГ. Результати: ТТГ- 0.006, Т4- 2.4. Приймала лікування тирозолом. Повторила аналізи вчора результати такі: ТТГ - 24.16, Т4- 0.327. Чи це можливо взагалі чи мені неправильно зробили аналізи?

Ответы врачей 1

827
Панькив Владимир Иванович
*
Доброго дня! Необхідна інформація стосовно Вашого віку, точного діагнозу (даних УЗД щит. з-зи), антитіла до рецептора ТТГ, маса тіла, доза тирозолу на початку лікування. Повторні аналізи свідчать, що щит. з-за "заблокована". Тому потрібно принаймні на місяць відмінити всі препарати і повторити ТТГ, вТ4, вТ3 і антитіла до рецептора ТТГ. Тоді можна зробити певні висновки і призначити адекватне лікування.