Катя | 2018-01-11 12:37:07

Вагітність

В вересні був перший статевий акт з хлопцем, після цього болів живіт, були ознаки вагітності (на мій погляд, можливо сильно накручувала себе), але не було ніяких змін в мені, не було погано ніколи, не нудило. Зробила 2 тести на вагітність, були негативні. За 3 тижні після цього почалися місячні (все як має бути, вчасно), після них ще були сумніви, зробила ще 1 тест, негативний. Потім місячні йшли регулярно ще 4 місяці, зараз якщо є вагітність, то виходить почався 5 місяць, живота нема, можливо, що тільки починає рости. Але живіт дуже болить, особливо коли підіймаю важке. Мали бути місячні, але затримка 3 день. Купила тест - негативний. Зараз немає змоги піти до лікаря. Це може бути вагітність, чи проблема все ж в чомусь іншому? мені 19р. Статевих актів після того випадку не було!

Ответы врачей 2

3376
Микитюк Олександр Володимирович
*
Адрес: г. Киев, Украина, Медицинская компания ilaya
Телефон: +38097-28-28-058
Доброго дня. Вагітності, судячи з усього, у вас немає, але потрібне УЗД як мінімум. Болі та затримка можуть бути пов’язані з іншими факторами (наприклад, кістою яєчника)
6374
Валерия Бурау, консультант likar.info
Валерия Бурау, консультант likar.info
Общие вопросы, Главврач
*
Здравствуйте если половой акт был не защищен то беременность была вероятна тогда. На данный момент задержка может быть связана с стрессовыми реакциями, физическими нагрузками. Если вы беспокоитесь купите еще один тест на определение беременности. И лучше конечно обратится на прием к врачу гинекологу для уточнения причины возникновения болезненных ощущений.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад