Оксана | 2018-01-12 20:47:48

Інгаляції

Доброго вечора, скажіть, будь ласка чи можна 4-річній дитині робити інгаляції небутамолом? Лікар сказав, що вірусна інфекція, легені чисті, але сильний вологий кашель, мокротиння не відходить. Призначив: амоксиклав 2S, аскоріл, інгаляції з декасаном, небутамолом. А мене лякає небутамол ...

Ответы врачей 2

905
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго вечора, небутамол (сальбутамол) може використовуватись у дитини 4-річного віку.
1036
Колпакова Марина Анатольевна
Колпакова Марина Анатольевна
отоларинголог детский, лор
*

Добрый день! Не могу комментировать назначения коллег. 


ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад